Furcsa csapatépítő beszélgetések egy vitorláshajón

A munkatársaimmal múltkor szóba került, hogy ki volt már bármilyen Balkán országban. Így tértünk rá a Balkán-félsziget történelmének rejtelmeire, amihez én sokat nem tudtam hozzászólni. De ami még furcsább: mindez egy vitorláshajón történt csapatépítésen. Megmagyarázom a dolgot.

Szóval pár hónapja egy ismerősöm ajánlotta a BalatonPRO oldalát, amit a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu szavakra találtam meg. Ők alapvetően vitorlás programokkal foglalkoznak a Balaton körül, beleértve a vitorla bérlést, a privát kirándulásokat, a sétavitorlázást vagy akár szülinapi bulikat és csapatépítőket. Utóbbiakon akadt meg a szemem, amikor felnéztem a honlapra, ugyanis abban már hamarabb megegyeztünk, hogy a Balatonra megyünk a nyár elején, de konkrét programunk még nem volt.

Bedobtam a csapatnak tehát a BalatonPro csapatépítő hajózását, amit nagyon jól fogadtak, mindenki lelkes lett. Rengeteg lehetőséget kínálnak, ha csapatépítésről van szó: lehet vitorlással és suppal, sárkányhajózás formájában, de akár evezés vagy quad túraként is csapatot építeni.

Mindezeket a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu találtra ki is adja egy listaként. A legtöbbeknek a sup csapatépítés tetszett ezek közül, amit lehet vitorlással vagy anélkül is csinálni. Mi végül a vitorlás verziót választottuk, amely során ügyességi játékokat is adtak nekünk, hogy semmiképp se unatkozzunk. Természetesen mindenki nagyon elfáradt benne, ugyanis a sup-ozás komoly fizikai munkát igényel.

Így végül a nap lezárásaként mindenki elfeküdt a vitorláson, és csak beszélgettünk – olyan furcsa dolgokról, mint a Balkán-félsziget történelme. Mindenesetre én nagyon ajánlom, hogy csapatépítésre menjetek a BalatonPRO által szervezett túrákra, amiket a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu keresősszavakra kidob a net.