Ezen az estén minden szóba került: Balkán történelem és epilátorok

Én még mindig összejárok a régi gimis osztálytársaimmal iszogatni, akik között azóta az egyikük doktori fokozatot ért el, és Balkán-szakértő lett belőle. Ő múltkor is ennek a területnek a történelméről beszélt, arról, hogy milyen színes etnikai és kulturális közege van a Balkánnak, és milyen aktuális problémák vannak a térségben.

A lányok azonban egészen másról beszélgettek eközben a múltkor: az epilálás témája volt a fókuszban. – Írd be most rögtön a Google-be, hogy Epilátor vásárlás – BestMarkt! – szólt az egyikük. – Ez a legjobb hely, ahonnan vehetsz epilátort, én már csak tudom, mert nekem is onnan van. – folytatta Réka. Na erre odagyűlt mindenki. – De a BestMarkton nem ilyen szórakoztató elektronikai cuccok vannak inkább? – kérdezte egy másik lány. – Az is van, de minden egyéb dolog is.

És valóban így van. Ha mondjuk kerti grillsütőre van szükséged, akkor az is van a barkács és kerti termékek között. A hatalmas kínálat mellett pedig nagyon jó árak vannak náluk. Miközben a csajok az epilátorokról trécseltek, én is rákerestem a Epilátor vásárlás – BestMarkt címszavakra, mert tudtam, hogy a barátnőm régóta akar magának venni egyet, és most itt a lehetőség, hogy én vegyek neki szülinapjára.

Wet and dry epilátorokat néztek a lányok, mert a legtöbben ilyen típusút kerestek. A Braun Silk termékcsalád például több ilyen típusút is kínál, negyvenezer forint alatt is. Ha jól értettem ezeket a készülékeket egyszerre lehet nedves és száraz bőrön is használni, a kinézett darab pedig akkumulátorral működnek, 2 sebességük van, és amúgy tényleg szépen néznek ki.

Mivel több terméket is megnéztek a csajok, és nem tudtak dönteni, ezért összehasonlították őket a honlapon, amely funkció tehát a BestMarkt weboldalán is megvan. Ha ezt ki akarjátok próbálni, akkor írjátok be a böngészőbe, hogy Epilátor vásárlás – BestMarkt, és a jobb felső sarokban az egyes termékeknél feldobja az összehasonlítás gombot. Ha pedig a termék paraméterei érdekelnek, akkor lejjebb azt is írják minden árucikk esetén.

Mivel már senki nem volt józan az este végére, ezért kicsit nehezen ment az öt termék megrendelése, de végül sikerült a lányoknak. Személyesen veszik át az üzletben a készülékeket, mert így látták a legegyszerűbbnek a dolgot. A végére már engem is bevettek a vásárlásba, el is láttak csomó jó tanáccsal.

De azért lehet, hogy lesznek kérdéseim a termékek kapcsán a BestMarkt munkatársaitól, viszont ebben az esetben tudok a konkrét terméknél is kérdést feltenni, de az ügyfélszolgálatos emailen vagy telefonszámon is lehet érdeklődni.

Epilátor vásárlás – BestMarkt – erre fogok rákeresni, amikor hamarosan eljön barátnőm szülinapja.