Egy történelem rajongónak történelmi póló

A bátyám megszállott történelem rajongó, a kedvenc elfoglaltsága, hogy filmeket néz és könyveket olvas különböző témákban. Minden korszak érdekli, ezért van bőven nézni- és olvasnivaló a számára. Ezért általában nem nehéz neki ajándékot kitalálni, mindig van valami újdonság a történelemmel kapcsolatban. Legutóbb például a balkán történelemmel kapcsolatban vettünk neki egy gyönyörű illusztrációkkal díszített kötetet. Azonban idén valami mással akartuk meglepni. Ezért kitaláltuk, hogy bár maradunk a történelem témánál de más irányban fogunk keresgélni. Így akadtunk rá a Lolmarkt-ra.

Az egyedi póló ötlete tulajdonképpen apukám ötlete volt. Neki a kollégái csináltattak a szülinapjára egy nagyon vicces pólót, amit a Lolmarkt-nál csináltattak. Apukám el is küldte nekem a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo linket, így én is meg tudtam nézni a weboldalt. Rögtön ott voltak a kategóriák, nem is kevés. Már az szimpatikus volt, hogy ilyen sokféle témakörben voltak minták. De tényleg mindenféle is volt: állatok, filmek, hobbi, poénok, születésnap, sport stb. Sőt még arra is volt lehetőség, hogy saját fotót, mintát lehessen nyomtatni a pólóra. Nekem ez már elég volt ahhoz, hogy több időt eltöltsek a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon.

Egyedi pólót keresel? Ne is menj tovább!

Szerencsére tudtam a bátyám póló méretét, és a Lolmarkt mérettáblázatának köszönhetően könnyedén meg is találtam a számára ideális méretet. Az nagyon tetszett a Lolmarkt-nál, hogy ha valamiért mégsem stimmelne a méret, akkor 14 napon belül vissza lehet küldeni, és kicserélik. Persze ebben az esetben figyelni kell arra, hogy ne koszoljuk össze és ne mossuk ki, tehát teljesen ép és új állapotban kell visszaküldeni. Illetve arra is van lehetőség, hogy egy éves méretcsere garanciát vásároljunk, és egy teljes évig lehet kérni a póló cseréjét. Ezt az opciót most nem vettem igénybe, de azért megjegyeztem magamnak, hátha még jól jön a jövőben.

Amin még el kellett gondolkodnom az a szín volt, bár azt tudtam, hogy a feketével nem hibázhatok. A legtöbb mintánál lehetett választani póló színt, amelyek mind nagyon szép árnyalatúak voltak. A https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon elkezdtem átnézni a különböző mintákat. Gondoltam arra is, hogy kihasználom, hogy lehet saját mintát is kérni a pólóra, de végül választottam egyet a meglévő minták közül egyet. Kiválasztottam a méretet, és kosárba tettem. A szín tekintetében szerencsére a bátyám főleg a feketét preferálja, így könnyű volt kiválasztani. Ezt követően megadtam a szükséges adatokat, és meg is rendeltem az ajándék pólót.

A Lolmarkt-os póló telitalálat volt!

Ahogy a weboldalon is írták, a megrendelt póló 1-2 munkanapon belül meg is érkezett. Élőben még jobban nézett ki, mint a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalán. Nagyon izgatott voltam, reméltem, hogy a bátyámnak is annyira fog tetszeni a Lolmarkt-ról rendelt póló, mint nekem. Amikor megnéztem a pólót az anyagát is leellenőriztem, és teljesen meg voltam elégedve vele. Sajnos többször belefutottam már, hogy bár jól nézett ki a póló de az anyaga nagyon silány volt. A Lolmarkt termékei azonban kifogástalan minőségűek.

Amikor a bátyám megkapta a póló, nagyon megörült neki. Azt mondta, hogy már ő is gondolkodott azon, hogy vesz magának egyedi pólókat. Mondtam neki, hogy nézzen körül a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon, mert ott biztos fog még nagyon klassz pólókat találni. Sőt azt is mondtam neki, hogy legközelebb magamnak is fogok rendelni.