Egy jó székhely még a Balkánon is fontos lehet

Bárhol is legyél vállalkozó, abban biztos vagyok, hogy a székhelyed ügyeit ugyanúgy el kell látnod. Már csak a kérdés, hogy Te szeretnél-e ezzel foglalkozni, vagy inkább kiadod másnak ezt a feladatot.

Ha egyelőre a cégalapítás menete előtt állsz, akkor a Székhelyszolgáltatás24 oldalára mindenképp látogass el. Hiszen ők nem csak a székhelyed ügyiben tudnak segíteni, hanem olyan fontos információkat is megosztanak a weboldalra látogatóval, ami megkönnyítheti a vállalkozás elindulását és segítséget nyújt a cégalapítás menetében.

Miután megalapítottad a cégedet és úgy döntesz, hogy a székhelyed ügyeit inkább másra bíznád, akkor a Székhelyszolgáltatás24 csapata a rendelkezésedre áll.

Átvállalnak tőled minden olyan feladatot, ami a székhelyeddel kapcsolatod.

A székhelyre érkező leveleket és csomagokat átveszik, a székhelyre érkező hatósági személyeket törvényszerűen fogadják. Minden helyzetben jogszerűen járnak el, ingyenesen biztosítanak számodra havonta egyszer egy tárgyalót, amit használhatsz tárgyalásra, megbeszélésekre vagy amire szükséged van éppen.

Miért érdemes a Székhelyszolgáltatás24-et választani?

Mára már elmondható, hogy 11 éves tapasztalattal rendelkeznek, pénzügyileg stabilak, amit az is mutat, hogy a Bisnode által minősítve lett a cég. Jó kapcsolatot ápolnak ügyvédi irodákkal, így bármilyen probléma is adódjon, tudnak kihez fordulni és segítséget kérni, hogy törvényesen járjanak el.

Ha rájuk bízod a vállalkozásod székhelyét, akkor ezzel neked már nem kell foglalkoznod. Így azt az időt, amit a székhelyed ügyeire szántál volna valami hasznosabb dologgal is töltheted.

Még egy plusz ok, amiért érdemes külső helyszínt választani a székhelyednek. Ha valami gond adódik, akkor a hatóságot nem az otthonodban fognak megjelenni. Így a családodat ezekből a helyzetekből ki tudod hagyni. Már ezért megéri, igaz?