A Balkán történelemben ilyen még nem volt

A Balkán történelméről valószínűleg már sokat hallottunk. Viszont vannak olyan dolgok, amiről nem sok szó esik. ahogy az oktatásban úgy a magánéletben sem. Ez pedig a cégalapítás. Az ilyen dolgokról akkor tudsz tanulni és hallani, ha már oda kerültél, hogy céget szeretnél alapítani. Viszont azzal senki sem szembesít, hogy ez mennyire egy összetett és sok odafigyelést igénylő feladat.

Alaposan tájékozódni kell mindenről, figyelni kell a határidőkre és minden apróságra. Ha valamit elrontasz, akkor az olyan következményekkel járhat, ami miatt még többe fog kerülni a cégalapítás.

Amikor a budapest ipa-nak néztem utána az interneten, akkor bukkantam rá a Topcégalapítás oldalára. Már a weboldal kinézete egyből megtetszett. Kíváncsi lettem, hogy milyen szolgáltatást nyújtanak pontosan, ezért mindent elolvastam, amit a honlapon írnak.

Nagyon sok információt megosztanak már az oldalukon is. Mindemellett pedig érthetően van megfogalmazva minden és a honlap is könnyen használható. Az első dolog ami megfogott, az a design volt és színek. Viszont amikor elkezdtem megérteni, hogy mivel foglalkoznak pontosan, akkor már inkább ez lett a döntő ok, amiért az oldalukon maradtam.

A Topcégalapítás 3 fajta cégalapítási csomagot ajánlj azoknak, akik még az alapítás előtt állnak és segítségre van szükségük. A 3 csomag közötti különbségeket a székhely adja: saját székhely, budapesti székhely vagy iparűzési adó mentes székhely. Bármelyiket is szeretnéd, az oldalon pontosan ki tudod választani a neked legmegfelelőbbet.

A budapest ipa vagy az iparűzési adó mentes település nekem nagyon tetszett. Elsőre nagyon jól hangzik az, hogy egy település IPA mentes, viszont ezt is alaposan át kell gondolni, hogy nekem valóban ez lenne-e a legjobb választás. Újlengyelben pl. van erre lehetőség, de lehetséges, hogy nekem nem lenne kényelmes az ottani székhely. Illetve a költségeket is át kell nézni. Ezt célszerű egy könyvelővel megtenni, aki pontosan tudja, hogy milyen költségekre lehet számítani és neked mi fogja jobban megérni.

A Topcégalapítás oldalán a cégapalapítás pontos menetéről is olvashatsz, hogy milyen teendők vannak az alapítás előtt illetve után és mire kell fokozottan figyelni.

Amennyiben szeretsz mindenről előre tájékozódni, akkor a Topcégalapítás oldalán ezt megteheted.